Wat kost vloerisolatie ? De kosten van het isoleren van uw vloer
Vloerisolatie zorgt voor een warme en behaaglijke vloer - vraag GRATIS documentatie aan
GRATIS informatie &
prijzen vloerisolatie aanvragen:
Wat kost het ?
Vloerisolatie
Vloerisolatie zorgt voor een warme en behaaglijke vloer

Vochtige kruipruimte heeft groot effect op leefklimaat


Onder de gehele oppervlakte van de begane grond vloer van een woning ligt veelal de kruipruimte die plaats biedt aan o.a. de riolering. De kruipruimte is veel kouder en vochtiger dan de bovenliggende woning en zorgt ervoor dat de niet-geïsoleerde begane grondvloer die koude en vocht direct doorgeeft aan de bovenliggende woning. De vloer voelt daardoor koud en onbehaaglijk aan.

Gratis en vrijblijvend informatie aanvragen


Waarom meerdere offertes aanvragen ?


Vochtige kruipruimte isoleren is goed voor de woning

Tips !Gratis informatie vloerisolatie Offertes vloerisolatie vergelijken Bovenkant vloer isoleren is ook mogelijk
Wat-kost-het.nl is een initiatief van Cleveryards BV, specialist in online financiële informatie |  Disclaimer | Privacy

Verschillende manieren en isolatiematerialen


Hoewel het na-isoleren van de begane grondvloer ook aan de bovenkant kan gebeuren heeft de onderkant de voorkeur. Er zijn meerdere isolatiematerialen voorhanden zoals polystyreen (piepschuim platen), PUR of PIR (gespoten), glaswol en thermokussens vloerisolatie. Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen en prijsplaatje. Voor een goede werking dient het aanbrengen wel professioneel te gebeuren.

Wat gaat u ongeveer besparen ?


Door het na-isoleren van de onderzijde van uw vloer bespaart u al gauw 325 m3 aan gas op jaarbasis, wat bij de huidige prijzen van gas neerkomt op circa € 215 per jaar. Zeker met de verwachte prijsstijgingen van gas in de komende jaren zal dat voordeel hoger gaan uitvallen. Daarnaast wordt uw woning minder aangetast door koude en vocht.  

Werking vloerisolatie | hoe werkt vloerisolatie ? Kostenbesparing vloerisolatie PUR vloerisolatie

WILT U 100 % ZEKER WETEN WAT VLOERISOLATIE U ZOU KOSTEN ? ‘


VRAAG DAN GRATIS EN VRIJBLIJVEND DOCUMENTATIE EN TARIEVEN AAN DOOR HET INVULLEN EN VERSTUREN VAN DIT FORMULIER


VLOERISOLATIE ZORGT VOOR EEN WARME EN BEHAAGLIJKE VLOER

Op deze pagina vindt u informatie over vloerisolatie en indicatieve prijzen. Tevens heeft u de mogelijkheid om direct geheel vrijblijvend documentatie en prijzen aan te vragen bij verschillende installateurs uit uw regio.

Vraag uitgebreide documentatie en prijzen aan door het formulier rechtsboven zo goed mogelijk in te vullen.

Het kost u niets en u bent tot niets verplicht, maar u weet dan wel waar u over praat. Wel zo handig !

Let op !

Nu slechts

6 % btw op vloerisolatie in plaats van 21% !

Wat kost het ongeveer ?


De kosten van het isoleren van een vloer van 50 m2 bedragen tussen de € 1.650 en € 1.950 inclusief 21% btw en montage. De exacte prijs is afhankelijk van het soort en de dikte van het isolatiemateriaal, subsidiemogelijkheden, de toegankelijkheid van de kruipruimte en nog enkele andere aspecten. Het is in ieder geval altijd handig om meerdere offertes aan te vragen aangezien er altijd prijsverschil is tussen aanbieders.

De werking van vloerisolatie


Met vloerisolatie wordt veelal de isolatie van de begane grond vloer bedoeld. Bij woningen van voor 1995 is de onderkant van de begane grond vloer veelal niet voorzien van isolatie waardoor vocht en koude uit de kruip-ruimte grote invloed uitoefenen op het leefklimaat in de woning. Zeker bij houten vloeren is het effect enorm. Het isoleren van die vloer zorgt voor een forse energiebesparing en een drogere, warmere en behaaglijkere bovenwoning.

Zijn er subsidies ?


Ja, hoewel vloerisolatie ook zonder subsidie heel rendabel is, zijn er toch verschillende subsidiemogelijkheden waarvan de bekendste de BTW-verlaging van 21% naar 6 % is.


Vraag daarom in het aanvraagformulier direct wat uw mogelijkheden zijn.


Voordelen vloerisolatie